RF 2007 - Μέρος Πρώτο

Παρασκευή 20.06.2007. Το πρώτο μέρος των φεστιβαλιστών αναχωρεί - Στέλλα και Χριστίνα φεύγουν για Duesseldorf. Θα μείνουν εκεί μέχρι τη Δευτέρα.

Κυριακή 01.07.2007. Δεύτερη αναχώρηση - αυτή τη φορά για Κοπεγχάγη. Βάνα, Βασιλεία, Πόπη. Και οι τρεις "πρωτάρες" στην πόλη και το φεστιβάλ.

Τρίτη 03.07.2007. Η αναχώρηση των υπόλοιπων 9.

Η πτήση για Φρανκφούρτη ήταν ιδιαιτέρως "ζωηρή". Γενικά ο καιρός στη Βόρεια Ευρώπη έκανε διάφορα κόλπα τις τελευταίες ημέρες και οι προβλέψεις ανέφεραν μερικές καλοκαιρινές βροχές... Προφανώς ήμουν στον κόσμο μου, γιατί δε μου φάνηκε ιδιαίτερα προβληματική η πτήση.

Το δεύτερο κομμάτι προς Κοπεγχάγη ήταν λιγότερο ενδιαφέρον. Το μόνο ανησυχητικό, τα πολλά σύννεφα και ο βρεγμένος διάδρομος στο αεροδρόμιο. Λες να βρέξει και στο Roskilde;...

Στο αεροδρόμιο, οι δρόμοι των δύο Γεώργιων χώρισαν από τους υπόλοιπους - είχαν αγοράσει το Get-A-Tent εισητήριο: Θα πήγαιναν στις σκηνές τους απευθείας.

Οι υπόλοιποι κατεβήκαμε στην πόλη και, αφήνοντας τα πράγματα μας στο ξενοδοχείο μέχρι το check in, βγήκαμε για την πρώτη βόλτα των διακοπών...

0 comments: